Answers to your Questions

Ik wil een JIP. product bestellen en ben benieuwd wat de verzendtijd is.

In principe versturen wij bestellingen binnen twee werkdagen en worden deze één tot drie werkdagen hierna geleverd. Houd in tijden van extreme drukte zoals black friday en kerst rekening met iets langere levertijd. 

Vanaf welk bedrag betaal ik geen verzendkosten?

Bij een bestelling van €40,- of meer worden geen verzendkosten in rekening gebracht (€50,- voor België).

Waarom betaal ik €3,95 voor verzending?

Wij versturen iedere bestelling stevig verpakt en met track en trace code. Of je nou een kaartje besteld dat weinig weegt of een kaars die als pakketje verstuurd moet worden, de verzendkosten bedragen altijd €3,95.

Ik wil een product rechtstreeks als cadeautje laten versturen, kan dat?

Dat kan zeker! We pakken de producten altijd in een leuke cadeauverpakking in. Wil je hem rechtstreeks laten versturen, dan kan je het adres van de ontvanger als verzendadres invullen. Een eventuele persoonlijke boodschap laat je achter in het Opmerkingen veld van het adresformulier.

Ik wil graag een gedichtje op een formaat dat niet via de website verkrijgbaar is, is dit mogelijk? / Ik heb een tekst van jullie gezien die niet (meer) op de website verkrijgbaar is, kan ik deze toch ontvangen?

Dit is helaas niet mogelijk. Alles wat besteld kan worden vind je op onze website. We maken wel gedichtjes op maat!

Maken jullie ook producten op maat?

Yes, leuk! Het is mogelijk om gedichten op maat te maken (v.a. €75,-), zowel voor particulieren als bedrijven. Er is best veel mogelijk dus heb je een vraag over een persoonlijk product, stuur even een mailtje 🙂

Kan ik een bestelling ook naar het buitenland laten verzenden?

Yes! We ship worldwide 🙂

Waar wordt JIP. behalve online nog meer verkocht?

De producten worden in ongeveer honderd winkels in Nederland en België verkocht. Je vindt deze hier

Ik heb een winkel en wil verkoper van JIP. worden, kan dat?

Als het concept van jouw winkel matcht met dat van JIP. dan kan dat zeker! Stuur je een mailtje naar b2b@gewoonjip.nl?

Kan ik mijn aankoop retourneren?

Ja, dat kan! Als je niet tevreden bent kan je tot een week na ontvangst je bestelling terug sturen. Dit kan naar: Gewoon JIP. Bestevaerstraat 156H 1055 TR Amsterdam. Vermeld wel even duidelijk je naam. Het bedrag wordt dan zo snel mogelijk terug gestort.

Mijn product is beschadigd tijdens verzending en voor ontvangst, wat nu?

Wat vervelend dat je product beschadigd is! Uiteraard heb je recht op een nieuw product. Als je binnen drie dagen na ontvangst van het beschadigde product een mail stuurt naar klantenservice@gewoonjip.nl wordt dit zo snel mogelijk opgelost.

Zijn de bedragen van de producten op de webshop inclusief BTW?

Ja! Alle bedragen zijn inclusief BTW, maar exclusief de kosten van verzending. Deze worden toegevoegd zodra je het product in de winkelwagen plaatst.

Mag ik de teksten en het beeld van JIP. zomaar gebruiken?

Nee helaas kan dat niet zomaar. Op alle uitgaven van Gewoon JIP., zowel off als online rust copyright en beeldrecht. De teksten, illustraties en beelden van Gewoon JIP. en haar team zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van de ondernemer. Wil je een van de teksten of beelden gebruiken, dan zijn daar vaak mogelijkheden toe, maar neem eerst even contact op via klantenservice@gewoonjip.nl.

We willen graag een gedichtje van JIP. gebruiken voor op ons geboortekaartje, mag dat?

Je mag het gedichtje kosteloos gebruiken als je op het kaartje duidelijk verwijst naar Gewoon JIP. Wil je niet verwijzen dan kan je voor €30,- eenmalig de rechten kopen. Je kan dit bedrag overmaken naar NL97INGB00067355 06 tav Gewoon JIP. Stuur er wel eventjes een mailtje naar klantenservice@gewoonjip.nl achteraan 🙂

Heb je nog een onbeantwoorde vraag?

Stuur een mailtje naar klantenservice@gewoonjip.nl