Answers to your Questions

Ik wil een JIP. product bestellen en ben benieuwd wat de verzendtijd is.

In principe geldt een verzendtijd van één tot twee werkdagen. Mocht een product om enige reden langer onderweg zijn, dan ontvang je hier zo snel mogelijk na bestelling een bericht van met uitleg en alternatieven.

Vanaf welk bedrag betaal ik geen verzendkosten?

Bij een bestelling van 30 euro of meer worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

 

Maken jullie ook producten op maat?

Yes, leuk! Het is mogelijk om gedichten op maat te maken (v.a. 60 euro), zowel voor particulieren als bedrijven. Er is best veel mogelijk dus heb je een vraag over een persoonlijk product, stuur even een mailtje 🙂

Kan ik een bestelling ook naar het buitenland laten verzenden?

Yes! We ship worldwide 🙂

 

Waar wordt JIP. behalve online nog meer verkocht?

De producten worden in meer dan vijftig winkels in Nederland en meer dan twintig in België verkocht. Wil je weten welk verkooppunt bij jou in de buurt is, stuur dan even een mailtje naar info@gewoonjip.nl

 

Ik heb een winkel en wil verkoper van JIP. worden, kan dat?

Als het concept van jouw winkel matcht met dat van JIP. dan kan dat zeker! Stuur je een mailtje naar info@gewoonjip.nl?

Kan ik mijn aankoop retourneren?

Ja, dat kan! Als je niet tevreden bent kan je tot een week na ontvangst je bestelling terug sturen. Dit kan naar: Gewoon JIP. Bestevaerstraat 156H 1055 TR Amsterdam. Vermeld wel even duidelijk je naam. Het bedrag wordt dan zo snel mogelijk terug gestort.

Mijn product is beschadigd tijdens verzending en voor ontvangst, wat nu?

Wat vervelend dat je product beschadigd is! Uiteraard heb je recht op een nieuw product. Als je binnen drie dagen na ontvangst van het beschadigde product een mail stuurt naar info@gewoonjip.nl wordt dit zo snel mogelijk opgelost.

Zijn de bedragen van de producten op de webshop inclusief BTW?

Ja! Alle bedragen zijn inclusief BTW, maar exclusief de kosten van verzending. Deze worden toegevoegd zodra je het product in de winkelwagen plaatst.

Mag ik de teksten en het beeld van JIP. zomaar gebruiken?

Nee helaas kan dat niet zomaar. Op alle uitgaven van Gewoon JIP., zowel off als online rust copyright en beeldrecht. De teksten, illustraties en beelden van Gewoon JIP. en haar team zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van de ondernemer. Wil je een van de teksten of beelden gebruiken, dan zijn daar vaak mogelijkheden toe, maar neem eerst even contact op via info@gewoonjip.nl.

Ik heb een bedrijf en interesse in samenwerking met of gebruik van JIP., zijn hier mogelijkheden toe?

JIP. vindt het leuk om samen te werken met bedrijven met een gelijke visie. Stuur een mailtje naar info@gewoonjip.nl, dan spreken we elkaar zo snel mogelijk!

Heb je nog een onbeantwoorde vraag? Stuur een mailtje naar info@gewoonjip.nl